Știri ITTECHTelefoane

Leak-uri noi despre Galaxy S11

Samsung pregătește generația următoare

Prin această primăvară ar trebui să vedem pe piață noua generație de telefoane mobile Samsung. Dar cei curioși să scormonească după informații despre noile modele au pus cap la cap detaliile și au creat machete cu aspectul potențial al lui Galaxy S11.

Noul telefon ar urma să abordeze un design cu o găurică în centrul ecranului pentru camera frontală, iar pe spate va avea nu una, nu două, nu trei, nu patru, ci chiar cinci camere. Probabil vă întrebați de ce are nevoie un telefon de atât de multe camere. Eh, unele dintre ele sunt pentru detectarea mediului înconjurător și toate cele, nu doar pentru făcut poze. Dar dintre cele pentru făcut poze, una ar trebui să aibă un senzor de 108 megapixeli, permițând capturarea unor imagini foarte detaliate.

Telefonul ar urma să vină cu suport pentru încărcare rapidă, dar nu de 45W ca la Note 10, un ecran poate de 120Hz AMOLED și chipset-uri fie Snapdragon 865, vie Exynos 990.

Samsung Galaxy S11 nu pare că va dispune de un jack audio, evident din motive ce țin de nevoia de face telefonul mai rezilient la posibilitatea ca utilizatorul să nu cumpere căști wireless.

[XDA-Developers]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button