Știri ITPCTECH

Leak-uri despre Surface Book 3 și Surface Go 2

Acum cu mai mult RAM

Acum că toată lumea pune un accent pe diverse dispozitive cu ecran pliabil, cele tradiționale, sau care păreau oarecum revoluționare la vremea lor au cam intrat într-un con de umbră. Totuși, Microsoft pare că pregătește variante noi ale dispozitivelor acestea.

Conform informațiilor care circulă acum prin presă, ne putem aștepta ca anul acesta să sosească un Surface Book 3. O variantă actualizată a toaster-frigiderului detașabil, ce ar veni de această dată cu procesoare Intel din generația a 10-a. Care exact, nu este sigur, fiindcă sunt două generații a 10-a. Surface Book 3 ar mai avea până la 32 GB de RAM și plăci video ce merg de la umila serie GTX 16 până la un Quadro. Prețul ar urma să înceapă pe la 1400 de dolari/euro.

Pe de altă parte, avem și Surface Go 2, un laptop ce chipurile va continua să fie pe cât de low-end a fost predecesorul său, continuând să folosească un procesor din gama inferioară a celor de la Intel. Ca preț, ar fi în jurul a 400 de dolari/euro.

În alte cuvinte, nu pare de parcă vom avea parte de cine știe ce surprize pe acest capitol. Nimic din revoluția ARM menită să detroneze Intel. Nimic din parteneriatul făcut cu AMD. Nimic ce ne-ar putea da senzația că trăim într-o lume în care chiar s-au întâmplat lucruri pe partea de tehnologie în ultimii 2 ani.

Anunțurile oficiale ar urma să apară în viitorul foarte apropiat.

[Hexus]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button