Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

League of Legends va primi ceva nou

/
/
/
img

Riot este pe cale să lanseze ceva nou în League of Legends, cel mai probabil încă un erou care vine cu propria sa mecanică. Și la fel ca fiecare lucru ce urmează să fie adăugat în joc, anunțul este livrat într-o formă inutil de criptică.

Pe pagina de Facebook a jocului și-a făcut apariția, ieri, un clip cu un dialog scurt între două personaje, identificate ca Wolf și Lamb, ce vorbesc despre un individ palid, cu părul alb, ce s-a tăiat în două cu un topor pentru a nu mai fi singur.

Concomitent, după ultimul update al variantei de testare, în fișierele jocului au fost descoperite câteva efecte noi ce apar atunci când un erou este omorât. Măști sub forma unui lup sau a unui miel.

Puse la un loc, aceste două indicii sugerează anunțul iminent al unui erou nou, posibil unul care are o natură duală, similară cu cea a lui Gnar. Măștile lăsate în urmă de eroii omorâți ar putea facilita tranziția de la o formă la alta, sau ar putea oferi bonusuri pentru cele două forme.

Alternativ, ar putea fi un erou multiplu. League of Legends nu prea are personaje care permanent sunt reprezentate de două entități, acestea fiind mai comune în League of Legends și Heroes of the Storm.

[PC Gamer]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar