GAMING

League of Legends va avea un nou tutorial pentru incepatori!

League of Legends este in topul preferintelor jucatorilor de MOBA. Problema este ca sistemul ales de Riot pentru a initia noii jucatori este…destul de vechi, si se refera la niste mecanici pe care intre timp le-au schimbat sau le-au readaptat. Astfel, Riot reface tutorialul pentru incepatori intr-o noua forma, mai prietenoasa pentru noii utilizatori si mai ales, mai pe intelesul tuturor.

Noul update a fost confirmat pe blogul Riot si va fi cunoscut de sub numele de Intro Bots. O versiune simplificata a versiuni full a jocului, acest nou sistem explicativ acopera toate mecanicile de baza, fara sa incarce un jucator nou cu informatii aditionale pe care oricum le invata jucand online.

„Cu noul Intro Bots, incercam sa gasim balansul perfect de dificultate care sa ofere noilor jucatori a experienta initiala adecvata. In acelasi timp, am implementat noi mecanici si strategii dinamice bazate pe performanta jucatorului in timpul jocului, astfel un nou venit sa nu aiba impresia ca jocul este prea usor. Jucatorii care realizeaza mai rapid o anumita actiune si care se comporta ca playerii avansati vor avea de-a face cu mai putine tutoriale explicative si o dificultate mai mare. Jucatorii novici pe de alta parte, vor putea sa se delecteze in mai multe meciuri Intro Bots, astfel invatand bazele jocului, in timp ce un individ care stie mai multe si are o experienta mai mare in MOBA-uri va putea trece direct la moduri mai avansate”

Noul upgrade va fi probabil mana cereasca pentru Riot, dar si un „Godsend” pentru jucatorii noi, cel mai probabil fiind realizat pentru a atrage noi fani. Cel mai probabil acest „re-work” urmeaza sa vina la pachet cu noul update grafic al hartilor, dar…ceva a mers prost la testare. Oricum va fi un plus binevenit!

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close