GamingRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

League of Legends va avea iarasi moduri de joc pe perioade limitate

La inceputul acestui an, odata cu lansarea reusita a Teamfight Tactics, Riot le-a spus fanilor ca va produce mai putine moduri de joc in perioada ce urmeaza, intrucat interesul jucatorilor pentru acestea a scazut dupa lansare. In schimb, se vor concentra pe investitii pe termen lung in League of Legends, precum autobattler-ul si acum abandonatul Nexus Blitz. Ca rezultat, anul acesta nu a vazut revenirea modurilor Invasion si Overcharge.

Aceasta decizie insa, a reusit sa supere unii fani care voiau noi moduri de a interactiona cu lumea imensa din League of Legends. Intr-o postare de genul Ask Riot, un jucator a spus ca „evenimentele au devenit din ce in ce mai slabe odata cu trecerea timpului” si ca „experienta de joc nu aduce nimic nou gamerilor”, intrebandu-i pe cei de la Riot ce planuri au in legatura cu evenimentele dedicate jucatorilor.

Ca raspuns, Xenogenic a spus ca „a luat la cunostinta acest feedback si este complet de acord – evenimentele au devenit rare anul acesta. Ne dorim ca fiecare eveniment sa ofere o experienta unica de care sa se bucure toti jucatorii, de aceea scopul nostru este ca pe viitor sa oferim recompense mai bune pentru participarea la evenimente, mai multe elemente de poveste si sa facem per total, experienta memorabila pentru toata lumea.”

Xenogenic nu a explicat exact cum se vor simti aceste schimbari, insa a dezvaluit niste planuri, in mare ale companiei. Jucatorii vor primi un numar mai mare si o varietate mai mare de misiuni pentru a evita repetitivitatea, iar aceste misiuni vor interactiona mai mult cu evenimentele. Cel mai important insa, Xenogenic a confirmat faptul ca modurile de joc, vechi sau noi, vor reveni in cadrul evenimentelor.

Este deja tarziu pentru modurile de joc Project si Star Guardian, dar aparent, vom incepe sa vedem unele schimbari in curand, incepand cu niste pasi mici care vor conduce la evenimentul Worlds. „Cand vine vorba de Worlds, pot spune doar ca este foarte aproape, asa ca nu uitati sa aruncati un ochi peste notitele patch-ului 9.18 pentru League of Legends inainte de turneul de luna viitoare.

PCGamesN

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button