PC&Consoles

League of Legends se pregateste pentru un nou campion

Va plac dragonii astrali? Sper ca da, pentru ca veti primi unul in League of Legends.

Cel mai nou campion al jocului este Aurelion Sol The Star Forger, o entitate aparent capabila sa creeze stele, dar care cumva poate fi omorat de Teemo.

Acest erou are o varietate de puteri interesante, care il fac fundamental diferit fata de personajele celelalte. Cea mai mare parte din damage-ul pe care il poate provoca nu este direct, ci pasiv, cauzat de trei planete care se invart in jurul sau.

Abilitatea sa de Q, Starsurge, lanseaza o stea care merge pentru o distanta scurta in fata sa, dar daca eroul se misca si el in aceeasi directie, atunci steaua va continua sa mearga si sa devina mai puternica, in cele din urma explodand si ametind inamicii.

W-ul sau, Celestial Expansion, va mari raza la care orbiteaza planetele.

E-ul se numeste Comet of Legend, oferind pasiv viteza de miscare in linie dreapta si activ abilitatea de-a zbura cam pe distanta o treime din Summoner’s Rift. Desi, daca esti lovit de un inamic, vei face o aterizare fortata.

Ultimata este poate nu la fel de impresionanta, o simpla raza similar cu cea a lui Lux, dar de raza mai scurta, care da slow si impinge inamicii care sunt chiar langa erou in afara razei orbitale a planetelor.

Aurelion Sol va fi lansat in urmatoarele saptamani.

[Riot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button