Gaming

League of Legends, regele Moba! Statistic, Dota 2 va pierde „meciul”.

Ok, inainte ca cineva sa isi innoade izmenele intr-o criza de isterie si sa inceapa sa scrie un comentariu in care imi explica cum ca Dota 2 este cel mai ever tare joc din intregul univers si ca LoL este pentru noobi si ca afirmatia „League of Legends regele Moba ” este cat se poate de gresita, mai jos aveti un clip care explica ce anume face din League of Legends si Dota 2 competitori directi, si mai ales ce le defineste.                               

League of Legends este un joc mult mai abordabil, cu mai putine elemente pe care un jucator nou ar trebui sa le invete. Iar discutia interminabila dintre jucatorii de Dota 2 si LoL, este in egala masura distractiva si trista. Totusi, cei de la EEDAR, care se ocupa cu statistici si predictii legate de jocuri video, stipuleaza ca pana la finalul lui 2016 League of Legends va domnina autoritar piata! Asta daca cei de la Valve nu scot vreun iepure din palarie.

Conform studiului, League of Legends va detine 66.3 procente din piata Moba, urmat de Dota 2 cu 14 procente si Heroes of the Storm cu 7 procente, Smite clasandu-se pe locul patru cu doar 2.5 procente. Sigur, in numere sau… felii de pizza inegale aceste procente par mici, dar in momentul in care te gandesti la numarul de oameni care joaca aceste jocuri, lucrurile se schimba radical. Astfel, in momentul in care sustii un joc, nu trebuie sa te uiti la un alt titlu, din acelasi gen, ca fiind un competitor, ci doar… un alt joc. Indiferent ca joci Dota, Lol, Strife sau Smite, experienta ta este dictata de comunitate si de cum percepi tu jocul, nu de ce joaca altii. Asa ca, va rugam, nu omorati sectiunea de comentarii cu un Flame War interminabil in care jucatorii de Dota 2 se intrec cu cei de LoL. Devine penibil oameni buni! Este destul loc pe internet pentru amblele jocuri.

Articole asemanatoare

Back to top button