Știri IT

League of Legends ramane fara un mod de joc

De cand a fost lansat League of Legends, studioul Riot a tot experimentat cu o serie de moduri de joc. In mod paradoxal, nu le-a lasat vreodata in functiune pe cele pe care lumea le tot juca, precum URF, One for All sau „Fara polonezi sau jucatori sub 16 ani” Mode.

Ultimul ar putea fi doar un vis, dar tot sper sa devina realitate intr-o buna zi. In orice caz, acum Riot anunta ca League of Legends va ramane fara inca un mod de joc. Unul care exista de aproape 4 ani de zile, si pe care probabil nu-l jucati, nu de alta, dar este extrem de nepopular. Mai nepopular decat Twisted Treeline. Si care este acel mod de joc? Dominion desigur!

Da, Dominion si harta sa, Crystal Scar, inca mai exista… sau vor exista pentru cateva zile. Riot va inchide modul de joc si il va scoate permanent din League of Legends din ziua de 22 februarie, pentru ca in acest moment este jucat de nici macar 0.5% din public.

Si de ce este atat de nepopular? Unu la mana, pentru ca este Dominion, doi la mana, pentru ca nu a avut parte de prea multa atentie, fiindca este nepopular, si este nepopular pentru ca Riot nu a crezut ca merita prea multa atentie, fiindca este nepopular, deoarece este neechilibrat si plin de bug-uri pentru ca Riot nu il baga in seama, fiind nepopular… intelegeti unde merge ideea asta nu? In cerc.

Ca o recompensa pentru acei oameni care inca mai joaca Dominion, Riot va oferi tuturor celor care au macar 100 de victorii in Dominion o iconita speciala pentru contul lor.

Crystal Scar ar mai putea reveni, sub forma unui mod de joc temporar, cum erau toate celelalte mult mai populare ca Dominion, pe care Riot refuza sa le faca permanente, pentru ca atunci League of Legends chiar ar fi amuzant de jucat, indiferent de numarul de polonezi sau copii de 11 ani care ar trebui sa doarma la ora asta, dar au parinti groaznici care nu dau doi bani pe ce fac pruncii lor pe internet sau pe cine injura.

Ce vreau sa spun este ca League of Legends are probleme mai grave ca Dominion.

[Riot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button