PC&Consoles

League of Legends primeste un nou campion

Riot evident are cativa fani ai seriei Avatar The Last Airbender, pentru ca cel mai recent personaj al jocului este Toph… adica Taliyah The Stoneweaver.

Acest personaj este gandit sa ofere jucatorilor un mag mobil cu ample abilitati defensive care pot fi folosite in mijlocul bataliilor pentru a crea haos printre inamici.

Taliyah are ca pasiva abilitatea de-a merge la o viteza mai mare atunci cand este aproape de ziduri, pana cand este lovita sau foloseste o vraja.

Pe Q poate crea o zona de pamant prin care are o viteza mai mare de miscare si din care poate sa culeaga bucati de pamant pe care le poate arunca in inamici. Poate avea mai multe astfel de zone de pamant, fiecare oferind o cantitate limitata de pietre si necesitand o perioada de regenerare pentru a putea fi folosite din nou in mod ofensiv. Bonusul de viteza ramane.

Pe W poate chema o bucata de pamant sub inamic, aruncandu-l in aer. Efectul nu este activat instantaneu, dar daca se apas W din nou, inamicul poate fi aruncat intr-o directie anume, nu doar in sus, lucru util pentru indepartarea atacatorilor sau aducerea victimelor intr-un loc foarte neplacut.

Pe E, Taliyah poate genera un trapez de pietre care face daune initiale si iarasi dupa cateva secunde. Dar cel mai important lucru aici este ca pietrele se vor declansa, facand damage orcarui inamic alearga, se invarte sau foloseste vreo alta abilitate speciala de miscare prin acea zona. Inamicii aruncati cu W vor delcansa acelasi efect.

In cele din urma, ultimata personajului este cea a lui Tauren Chieftan din DotA. Efectul este cam acelasi, doar ca zidul generat este mai lung si chiar poate fi calarit pe masura ce este construit.

Mai jos puteti vedea abilitatile descrise in detaliu.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button