PC&Consoles

League of Legends primește un mod de antrenament

Dacă simțiți o scădere bruscă a temperaturii, vă asigur că nu este de la venirea toamnei, ci de la anunțul că League of Legends va primi un mod de antrenament.

Riot, compania care a declarat că League of Legends nu are nevoie de un mod de antrenament și că asta ar fi complet împotriva ideii de bază a jocului, anunță ceva care este complet împotriva jocului. Cel mai popular MOBA din lume va permite în curând jucătorilor să își lustruiască abilitățile fără a mai fi înjurați de alți jucători.

Mai important de atât, nu vor mai trebui să aștepte zeci de minute pentru a se antrena de trei ori cu ultimata. Modul de antrenament permite setarea nivelului, resetarea timpului de cooldown, atribuire unei cantități infinite de aur, activarea sau dezactivarea inamicilor și… în esență dacă ați jucat Heroes of the Storm știți ce mod de antrenament va avea League of Legends.

Riot nu are de gând să ofere ceva mai mult de atât. Nu ar trebui să vă așteptați la implementarea unei funcții de multiplayer ca să permită unei echipe întregi să se antreneze. Asta ar necesita efort și dorința de-a îmbunătăți jocul, nu doar setea după acea satisfacție de-a vedea cum un jucător care a luat o pauză un an de zile nu mai știe nici măcar ce mai face main-ul său acum.

Dezvoltarea acestei unelte de antrenament abia acum a început, așa că va mai trece o vreme până când va fi implementată.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

11 comentarii

    1. In concluzie esti singurul jucator de lol de pe toata suprafata pamantului … asa ca daca tu ai invatat un campion, gata, nu mai are rost modul ala de joc pt nimeni… idiotu pulii …

    2. Un pont pt toti jucatorii care au win ratio negativ , nu conteaza extraordinar de mult ce campion joci si ce linie , atata timp cat te concentrezi pe farm, tower , drake …. ah si mult TEAMWORK . Daca vi se pare Ivern degeaba este pentru ca el pentru a fii eficient are nevoie de ajutorul echipei. Daca RIOT nu scoate un campion in tiparul NUKE THE SHIT OUT OF YOUR ENEMIES el este catalogat instant FAIL . Copilasi invata-ti sa jucati si voi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button