MORE

League of Legends primeste schimbari majore.

Riot a dezvaluit ce intentii are pentru evolutia lui League of Legends pentru anul urmator, promitand schimbari cutremuratoare.

In primul rand, clientul va fi complet reconstruit. Riot a decis ca League of Legends este deja antic, asa ca a venit timpul pentru tehnologie noua. Infrastructura jocului va fi complet reconstruita, intr-un mod similar cum a facut Valve recent cu DotA 2.

League of Legends primeste propria sa varianta a cutiilor pionierate de Valve, in care veti putea gasi skin-uri temporare sau permanente pentru personaje. Numai ca spre deosebire de Valve, Riot nu limiteaza cheile doar la item-mall, acestea fiind disponibile ca recompense pentru meciuri. Aceste cutii sunt legate de un intreg sistem de crafting pentru echipament, care va fi implementat anul viitor.

Masteries vor fi schimbate, din nou. Cautarea de echipe va fi imbunatatita prin permiterea selectarii a doua roluri posibile pe care jucatorul le doreste. Felul in care sunt organizate meciurile va fi schimbat, modul Ranked avand o singura coada la care puteti sa va asezati fie de unul singur, fie cu orice numar de coechiperi. Solo si Duo nu vor mai exista.

Selectarea eroilor a fost simplificata, la faza de ban jucatorii fiind capabili sa indice ce eroi vor sa selecteze, ca nu cumva capitanul sa elimine acei eroi.

Apoi, la gameplay efectiv, sper ca v-ati saturat de potiunile de mana, pentru ca nu vor mai fi. Acestea urmeaza sa fie eliminate din joc, locul lor fiind luate de potiuni care se pot reincarca, dar care ofera si alte beneficii pe langa mana. Eroii ADC la distanta vor fi re-echilibrati. Un numar mare de obiecte au fost schimbate, cateva noi au fost adaugate, ward-urile si trinket-urile au fost alterate, nici macar jungla nu a scapat, un nou creep fiind adaugat. Acesta poate fi gasit in locul Baronului, pentru primele 15 minute, oferind celor de pe top mai multa activitate la inceputul meciului.

Avem apoi liste de prieteni imbunatatite, aplicatii pentru mobile si multe altele, toate urmand sa fie implementate in urmatorul an. League of Legends incepe sa sune foarte interesant din nou, mai ca iti vine sa te apuci de el chiar acum… pacat insa ca este plin de jucatori de League of Legends, iar Riot tinde sa nu inteleaga ca lumea chiar vrea sa se distreze in joc, nu doar sa urce in clasament la Ranked.

[PC Gamer]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close