PC&Consoles

League of Legends Practice Tool a fost lansat

După așteptări îndelungate și multă dramă, modul de antrenament al lui League of Legends a fost lansat.

Riot a decis să integreze în popularul MOBA un mod care vă permite să învățați cu adevărat cum să jucați League of Legends. Modul de antrenament include un număr mare de unelte care vă permit să faceți tot soiul de lucruri, cum ar fi resetarea perioadei de cooldown pentru abilități, tranziția de la o fază a jocului la alta, reactivarea inamicilor neutrii din junglă, generarea de bani din neant și multe alte lucruri.

Inițial, Riot a fost împotriva conceptului de-a permite jucătorilor să se antreneze într-un mod dedicat, fiindcă au văzut asta ca fiind împotriva conceptului de bază… acela fiind „git gud, noob”, sau ceva de genul, din moment ce fiecare alt MOBA serios are un mod de antrenament sau nu exclud existența unuia. A fost nevoie de foarte mult timp pentru ca presiunea comunității, și în special a segmentului de eSports să convingă Riot să ajungă la concluzia că poate clienții săi vor să joace așa cum vor să joace, nu cum vrea Riot să joace.

Spor la antrenament pentru cei care vor să se folosească de această ocazie pentru a-și finisa talentul pentru a ieși în sfârșit din Bronz… desigur, fiind un joc de echipă, probabil tot în Bronz veți rămâne.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button