MORE

League of Legends pe Hololens si Cortana ca o holograma reala

Pe la inceputul lunii, Microsoft a lansat o noua initiativa, una prin care sa permita publicului sa isi exprime dorinta despre ce fel de aplicatii ar vrea sa vada pe Hololens. Cele mai populare preferinte vor fi luate in considerare de catre Microsoft si se va incerca realizarea de prototipuri pentru ele, iar momentan acestea includ League of Legends si o holograma pentru Cortana.

Cea mai populara idee aflata momentan pe Hololens este realizarea unei aplicatii care sa permita vizionarea meciurilor de League of Legends. Aparent, fanii de League of Legends tare vor sa poata sa vada in realitate augmentata si in detaliu cum top lane feedeaza junglerul. Aplicatia ar proiecta pe o suprafata precum o masa un meci de League of Legends, prin Hololens, asa ca cel putin in teorie nu suna in nici un caz rau.

Numarul de voturi al aplicatiei de League of Legends este de aproape 6 ori mai mare ca a doua cea mai populara aplicatie, o holograma pentru Cortana. Aceasta propunere apare chiar de doua ori, a doua avand o popularitate ceva mai mica. Publicul tare vrea ca Microsoft sa o aduca pe Cortana din jocurile Halo in realitate, posibil chiar cu mai multe poligoane. Nu ar fi o idee rea, pare chiar calea logica, din moment ce este deja in Windows 10, si daca cititi asta, atunci foarte probabil si Cortana citeste asta. Caz in care, salut Cortana!

Alte aplicatii populare includ un afisaj pentru masina care sa arate rute de navigare si una de vizionare a meciurilor de Counter-Strike Global Offensive. Asa veti putea vedea in realitate augmentata cum un individ rateaza de la o distanta de 2 milimetri un inamic cu un shotgun, apoi isi insulta echipa in rusa si incepe sa isi tot impuste coechipierii, dar nu poate fi dat afara din meci pentru ca tot voteaza „Nu” un amic de-al sau.

[WCCFTech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button