GamingRSS PaginaDeMedia

Noul patch pentru League of Legends elimină canalul de chat „/all” din timpul matchmaking-ului

În general, comunitățile MOBA pot fi destul de toxice. Fie că te joci Dota 2, Smite sau League of Legends, atât lobby-urile, cât și meciurile în sine, pot deveni devărate terenuri de rap battle între cele două echipe, dar și între coechipieri.

Riot a decis să acționeze în vederea limitării toxicității, iar patch-ul 11.21 pentru League of Legends va elimina posibilitatea de a trimite mesaje pe canalul /all în timpul matchmaking-ului. Asta înseamnă că, atunci când te pregătești să intri în meci alegându-ți campionul favorit, nu vei mai putea oblitera verbal bobocii care abia învață să joace sau veteranii încăpățânați care îți scriu în poloneză sau în alfabetul chirilic.

League of Legends are nevoie de curățenie

Chiar dacă chat-ul /all poate fi o modalitate plăcută de interacțiune socială dar și de exprimare amicală a spiritului competitiv, în momentul de față interacțiunile negative le întrec pe cele pozitive[…] /All chat-ul este singurul lucru dezactivat. Inamicii vor putea să vadă și să audă în continuare emotes-urile, mastery-urile și animațiile CTRL+1/2/3. Chat-ul de la finalul meciului (End of Game) nu va fi afectat de această schimbare. Aliații se vor putea coordona în continuare prin intermediul team chat-ului.

Nu este prima oară când Riot vine cu astfel de măsuri pentru a limita comportamentul negativ al jucătorilor de League of Legends. Dezvoltatorul este perfect conștient că o astfel de decizie nu va elimina complet și abuzul de pe chat-ul fiecărei echipe, însă este un rău necesar care oferă echipei șansa unei posibile strânse colaborări.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button