GamingRSS PaginaDeMedia

League of Legends – Noile update-uri introduc modificări și skin-uri festive

La început de 2021, pe lângă alte planuri ambițioase, Riot lansează un update important pentru League of Legends. În vreme ce patch-ul 11.1 începe să prindă formă și să poposească în lumea jocului, dezvoltatorii au și început să pregătească terenul pentru 11.2, care va aduce cu sine skin-uri noi și o serie de modificări legate de chat.

Update-ul 11.1 aduce optimizări importante unei întregi serii de elemente in-game. Mark Yetter, Riot designer, menționează o serie de nerf-uri și buff-uri aduse unui număr de zece campioni. Astfel, Master Yi, Fiddlesticks și Pantheon au primit nerf, în vreme ce buff-urile le revin lui Ryze, Qiyana, Xayah, Karma și Gnar.

Nici itemele din League of Legends nu au scăpat de schimbările aduse de 11.1, Duskblade of Draktharr, Prowler’s Claw, Hextech Rocketbelt, Night Harvester, Trinity Force, Goredrinker și Stridebreaker fiind printre cele supuse modificărilor. Riot s-a preocupat și de skin-uri, seriile Marauder și Warden făcându-și apariția în rândul campionilor.

În ceea ce privește update-ul 11.2 pentru League of Legends, acesta abordează tematica Anului Nou Chinezesc. Astfel, o nouă adiție va fi reprezentată de seriile de skin-uri Ruined și Shan Hai Scrolls, iar campionii care vor îmbraca straiele de sărbătoare sunt:

  • Draven
  • Karma
  • Shyvana
  • Cho’ Gath
  • Jhin
  • Nautilus
  • Neeko

Optimizările aduse chat-ului includ eliminarea unor bug-uri, schimbări de scaling și comanda Ctrl + A/Drag Select. Patch-ul 11.2 se află deja pe PBE, în stadiul beta, urmând să fie live pe 21 ianuarie.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button