MORE

League of Legends – Jhin dezvaluit

Cel mai nou erou introdus de Riot in League of Legends a fost dezvaluit, si este descris ca fiind cel mai lent tintans din tot jocul.

Jhin este un individ inarmat cu un pistol care trebuie reincarcat dupa fiecare patru focuri si care nu prea primeste direct bonusuri de viteza de atac. In schimb, Jhin primeste bonus de damage de la obiectele care dau viteza de atac si sansa de crit, iar orice crit executat ii ofera un bonus de viteza de atac si de miscare. Pentru a compensa, fiecare al patrulea atac este un crit garantat, dar unul cu damage mai mic fata de un crit normal.

jhinabilitati

Abilitatile sale ii permit sa arunce o grenada saltareata, pentru ca Ziggs si Heimdinger nu erau deja enervanti, care daca va omori o tinta inainte de ultima saritura, va provoca daune suplimentare la urmatorul salt.

A doua sa abilitate va lovi la distanta foarte mare si va inradacina inamicii pe loc, daca erau deja loviti in prealabili de un atac normal. A treia sa abilitate va crea o planta explozibila care poate deveni invizibila, iar in momentul detonarii va provoca daune tuturor inamicilor din jur si ii va incetini.

Ultimata lui Jhin ii permite sa traga patru focuri la distanta extrema. Acestea vor trece prin tinte multiple, iar ultima lovitura este un crit garantat.

Riot a publicat un ghid detaliat despre cum poate fi folosit Jhin in League of Legends

[Riot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button