PC&Consoles

League of Legends in sfarsit devine amuzant

Dupa doi ani de zile, cineva de la Riot a inteles in sfarsit ca a face League of Legends amuzant nu este un lucru rau. Ca a crea un mediu in care jucatorii se pot distra nu va provoca o scadere a profitului, ci poate doar o scadere a numarului de injuraturi pe secunda primit de la polonezi.

Riot anunta in sfarsit ca toate acele moduri de joc amuzante, precum One for All si URF, vor face parte permanent din League of Legends, pe baza unui sistem rotativ de moduri de joc disponibile in fiecare week-end. Sigur, nu poti juca URF oricand vrei, dar este totusi un pas important catre a face League of Legends mai putin iritant pe termen lung.

Pare destul de probabil ca sursa de inspiratie a fost modul de taverna al lui Hearthstone, asta desi One for All a fost implementat pentru prima data cu doi ani in urma, asa ca nu e de parca nu era suficienta cerere sau interes pentru acest gen de mod de joc.

Sistemul de moduri de joc rotative va fi integrat in League of Legends intr-un update din viitor, pe langa One For All si URF fiind disponibile o varietate mare de alte moduri de joc pe parcursul anului.

Mai important, daca participi la aceste moduri de joc vei primi puncte de exeprienta pentru Champion Mastery, care pot duce la obtinerea de cutii cu loot sau chei.

Nu s-a specificat data la care update-ul va fi disponibil. Personal, ma bucur ca este pe drum, chiar daca este cu vreun an in intarziere.

[Riot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button