PC&Consoles

League of Legends devine o religie

Unii jucatori de MOBA-uri pot deveni cam obsesivi dupa o vreme, dar unii par sa o duca la cote ridicole noi.

Camerele de supraveghere din fata unui Internet Cafe din China au surprins o scena foarte amuzanta. La o statuie a lui Garen, ampalsat acolo pentru ca… de ce nu, s-a produs un incident neasteptat. O batrana a ingenuncheat in fata statuii si a inceput sa se roage.

anime_god_pray3

Pe cat de multi bani ar putea scoate Riot si prin Romania,  plimbandu-se cu moastele Sfantului Draven in cazul in care vor sa isi deschida propria religie, incidentul are o alta explicatie. Garen parea sa fi fost confundat cu personajul istoric Guan Yu, un general legendar ridicat la nivelul de sfant/zeitate. Sigur, nu prea seamana cu Garen, dar pentru o persoana in varsta ce altceva ar fi putut sa fie aceasta statuie?

Totusi, in cazul in care League of Legends devine o religie, ia Riot vrea sa se reprofileze pe a fi un nou Vatican, am o sugestie pentru o rugaciune:

„Garenul nostru cel de pe top lane, feedeaza-se kill-scor-ul tau, si da-ne noua de pe bot lane gank-ul nostru cel de toate zilele. Acum si pana ca face respawn Katarina.

Mid or Feed.”

[Kotaku]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button