PC&Consoles

League of Legends detronat de Overwatch in popularitate

Overwatch se pare ca a reusit o performanta istorica, jocul celor de la Blizzard detronand League of Legends de pe locul de cel mai jucat titlu din eCafe-urile din Coreea de Sud.

Bine, asta nu inseamna ca League of Legends o sa isi faca bocceluta si o sa se retraga de pe terenul de joaca, existand totusi si hype-ul general oferit de noul mod competitiv si faptul ca multi s-au grabit sa il incerce.

Pe de alta parte, asta nu inseamna ca LOL o sa ramana pentru mult timp pe o pozitie fruntasa, popularitatea Overwatch crescand vizibil de la o zi la alta. Asa cum istoria ne-a invatat, intai a fost Doom, apoi a fost Quake, dupa Half Life, Counter Strike, Halo, CoD si lista se pare ca se termina astazi cu Overwatch.

Potrivit GettoGold, care manageriaza mai bine de 40 la suta din salile de calculatoare din Coreea de Sud, numite local PC Bangs, se pare ca Overwatch, din luna mai pana acum, a ajuns la performanta fara precedent de a detrona League of Legends. Din pacate, popularitatea Overwatch nu depaseste cu mult, diferenta fiind de doar o jumatate de procent intre cele doua.

Pentru un joc cu un market share de 27,9, contra lui League of Legends care are in prezent 43.6, este impresionant. Raportat la Coreea de Sud… evident.

 

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

5 comentarii

  1. Baieti, mai bine ramaneti la traduceri, decat sa creati voi articole de calitatea acestuia.

  2. O sa fie fruntas pentru o perioada . LOL-ul inca e fruntas pe Twitch. E doar o faza de moment… nu zic ca Overwatch e un joc prost dar multi prefera LOL dupa parerea mea.

  3. De ce? Pentru majoritatea vizualizărilor de pe site-urile porno cu Overwatch sunt accesate din Corea de sud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button