Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

League of Legends banează un jucător celebru

/
/
/

Riot tot încearcă de ani de zile să transforme baza de jucători a lui League of Legends într-un grup de oameni calmi, raționali, ce nu se înjură în mod repetat pentru cel mai mic lucru cu putință.

Periodic, studioul va anunța progres din ce în ce mai mare la eliminarea vitriolului din League of Legends, dar până atunci, jucătorii tot se vor trezi că au primit câte un ban pentru că la un moment le-au sărit capacele.

Cel mai recent incident implică un Youtuber destul de mare, numit Dunkey, a cărui clipuri despre League of Legends atrag adesea în exces de 1 milion de vizualizări. În urma unui meci, în care un jucător controlându-l pe Malphite aparent ajuta echipa inamică,  youtuber-ul și-a exprimat într-un mod foarte colorat opinia despre coechipierul său.

Având o toleranță foarte mică pentru abuz verbal și înjurături, Riot a decis să îi ofere lui Dunkey un ban pentru comportamentul său toxic. Dar având un public de aproape 2 milioane de abonați, acesta a decis să își împartă gândurile despre eveniment.

Pe scurt, Dunkey este de părere că înjurăturile nu sunt altceva decât o parte din joc. Un mod prin care participanții se mai pot amuza, din moment ce League of Legends în sine este un joc defect și plictisitor, subliniind că modul ranked nu funcționează, jucătorii buni sunt pedepsiți, fiecare meci se desfășoară exact la fel, și nu există tactici la fel de variate sau profunde ca la alte jocuri competitive, cum ar fi Street Fighter.

Acesta și-a mai anunțat și intenția de a renunța la producția de conținut despre League of Legends, din moment ce a tot făcut reclamă jocului patru ani de zile, iar Riot i-a mulțumit pentru asta cu un ban.

Studioul a făcut și un anunț oficial după ce Dunkey și-a publicat opinia. Chiar dacă incidentul este regretabil, studioul nu poate să favorizeze anumiți jucători. Mai mult de atât, conform Riot nici măcar nu exista un Malphite în jocul pentru care Dunkey a primit un ban. Dar pentru a împiedica apariția catalizatorilor pentru înjurături pe bandă rulantă, din varianta 5,18 a lui League of Legends va fi integrat un sistem anti-feeder.

[PC Gamer]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar