STIRI IT

League of Legends are un anime si un film in China

Popularitatea lui League of Legends are foarte putina rivalitate in acest moment, la nivel mondial. Fanii acestui MOBA nu ezita sa isi arate devotamentul fata de joc, prin numeroase moduri. Unii se apuca de cosplay, altii de facut benzi desenate, insa in China fanii tind sa fie ceva mai… determinati.

In ultimii ani, acestia au transformat League of Legends intr-un fenomen multi-media, reusit sa realizeze un serial animat, in stilul Anime, si un film de lung metraj in CGI. Puteti vedea un trailer pentru Anime mai jos.

 

Varianta integrala este disponibila pe Youtube si tot aici puteti gasi si filmul CGI.

Calitatea acestoara este oarecum nu tocmai grozava, dar avand in vedere ca a fost facut de fani ai seriei, nu de studiouri mari care sa aiba bugete imense de cheltuit pe adaptarea lui League of Legends, se pot accepta cateva din neajunsurile componentei tehnice.

Ca alte aspecte ale acestor adaptari sunt cam groaznice, asta e o cu totul alta poveste.

Totusi, reusitele sunt impresionante, considerand ca in mod normal League of Legends este cunoscut predominant pentru doua lucruri: Rito care face numai tampenii si jucatori atat de toxici incat pot fi folositi pentru a dizolva tancuri.

 

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close