Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

League of Legends are o harta noua si un mod numit Ascension

/
/
/
/
image

Saptamana trecuta va anuntam ca League of Legends renunta la tot folclorul jocului si originea povestii, restartand astfel intreaga actiune si oferind noi detalii despre cum si ce s-a intamplat in Summoner’s Rift.

Ei bine Riot s-au gandit sa mai adauge cateva elemente noi, precum o harta noua in desert si un nou mod de joc numit Ascension. Noua harta se pare ca este strans legata de noul campion Azir si imperiul Shurima, ca si noul mod de joc. Actiunea din Ascension se pare ca are loc in Shurima, unde doua echipe de cinci campioni trebuie sa captureze relicve pentru a castiga un meci. Totusi, intreaga actiune este legata de mijlocul hartii, unde, un buff te va ajuta sa devii Ascended, practic transformandu-te intr-un personaj OP capabil sa mature pe jos de unul singur cu echipa adversa.

Conform site-ului Riot dedicat acestui nou mod de joc, un jucator care ajunge la „hramul” de Ascended va avea

  • Mai multa viata si mana infinita
  • AD & AP
  • Cooldown Reduction
  • Armor penetration & magic penetration

Cu alte cuvinte o sa te plimbi ca Superman printr-un oras de carton, si pe orice calci ai sa rupi si strici. Dar asta nu inseamna ca Riot nu s-au gandit sa balanseze aceasta forma Ascended. Se pare ca efectele healing-ul si regenerarea sunt injumatatite, iar echipa adversa te va putea vedea constant pe harta. Pe langa asta, dupa ce un Ascended va muri, Ancient Ascendant Xerath va reveni in centrul hartii si tu te vei respawna cateva secunde mai incolo.

Regulile hartii se pare ca sunt destul de simple: un frag este egal cu un singur punct, capturarea uneia dintre cele trei relicve este egla cu trei, disponibilizarea unui player Ascended inseamna cinci puncte, in timp ce un kill in forma Ascended este doua puncte.

O alta veste buna este pentru jucatorii de LoL, este ca in timpul event-ului Shurima, care va dura pana pe data de 21 Septembrie, veti primi un nou icon sau badge, pe care il poti etala pe profilul tau si poti sa te lauzi cu participarea la event.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar