PC&Consoles

League of Legends are în sfârșit un mod de antrenament

După ani de zile în care Riot a făcut-o de Rito tot spunând că League of Legends nu are nevoie de un mod de antrenament și că jucătorii nu au nevoie de unul… deși jucătorii cereau unul, popularul MOBA va primi în sfârșit modul cu pricina.

Modul de antrenament va fi disponibil într-unul din următoarele update-uri ale jocului, aducând o serie de opțiuni care de ani de zile trebuiau să fie în League of Legends.

Acest mod va fi disponibil inițial ca o variantă destul de rudimentară, dar cu suficiente unelte pentru a veni în ajutorul jucătorilor. Veți găsi în acest mot opțiuni numeroase, precum abilitatea de-a vă teleporta personajul, de-a reseta viața, timpul de utilizare al abilităților, de-a bloca progresia în nivel, de-a manipula cam fiecare componentă a jocului.

Desigur, nu veți prea avea cum să faceți AI-ul să se comporte de parcă ar fi controlat de un jucător cu adevărat uman, așa că nu puteți exersa din plin totul, dar măcar va fi foarte util pentru exersarea manevrelor, a junglei, a fazei de laning, a combinațiilor de obiecte și multe altele, fără să pierdeți timp.

Nu trebuie să stați să jucați cu boții un meci custom până ajungeți la faza pe care vreți să o exersați, puteți pur și simplu să săriți până acolo.

Așa că după nenumărate rework-uri mai mult sau mai puțin benefice, plus câteva decizii mai îndoielnice, Riot a făcut ceva în unanimitate grozav.

[Riot]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

13 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close