PC&Consoles

League of Legends a ramas fara un designer important

League of Legends este un joc stratificat si adesea complex, ca urmare este nevoie de foarte multi oameni pentru a se asigura ca totul functioneaza cum trebuie. Iar unul din acei oameni era un anume Jeffrey Lin, care se ocupa la Riot Games de un element foarte important pentru League of Legends. Acesta si-a anuntat plecarea de la studiou, dupa ce a petrecut ultimii ani in rolul de Lead Game Designer of Social Systems.

Poate va intrebati, ce exact inseamna acest rol si in ce mod afecteaza League of Legends omul care ocupa aceasta functie sau de ce are un masterat in psihologie. Slujba lui Lin era una foarte importanta ce-a de-a se asigura ca jocul nu mai are tocmai aceeasi reputatie pentru „locul unde te duci daca vrei sa urasti fiecare om de pe intreaga planeta pentru tot restul vietii tale”. In alte cuvinte, se ocupa de crearea unor solutii pentru detoxifierea comunitatii, pentru scaderea cantitatii de vitriol din chat si probabil de asasinarea personala a cel putin sapte milioane de jucatori de League of Legends.

Bine, ultima parte era o gluma. Modul prin care Lin a incercat sa repare comuntiatea a fost prin recompensarea comportamentului bun, cu skin-uri si alte cadouri pentru cei care nu se comportau ca jigodii complete.

Intrebarea este, dupa mai bine de 4 ani de munca credeti ca a reusit? Este League of Legends un loc mai bun? Sau gandul de-a intra intr-un meci Ranked continua sa va dea palpitatii si atacuri de panica?

[Gamasutra]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button