Gaming

League of Legends contra Dota 2 – Un film atat de hilar!

League of Legends contra Dota 2 este eterna discutie din sectiunea de comentarii! Ala e mai bun! Ala face chestii mai misto. Ala are skin-uri. Ala nu are skin-uri. Dota 2 are grafica mai misto. LOL are grafica mai misto. LOL are mai multi campioni. Dota 2 are premii mai mari. Jur… le-am auzit pe toate. De la discutii despre denumirea genului, pana la postari de cate 10 pagini pe forumuri in care cate un jucator explica de ce DOTA 2 este superior lui League of Legends.

Pana la urma nu te obliga nimeni sa joci ceva, dar simtul de apartenenta al gamerilor si rautatea gratuita de multe ori prevaleaza in pofida bunelor maniere. Nu poti sa faci un video Dota 2 sau League of Legends fara sa apara cineva sa spuna: „DOTA 2 este mult mai bun” sau „League of Legends este plin de pusti de rahat”. Parca este o regula nescrisa a internetului.

Totusi, Erick Wright ,un Machinima Creator, si-a pus ambitia sa sublinieze tot ce este in neregula cu cele doua comunitati si sa puna in lumina faptul ca daca acestea ar comunica, poate s-ar intelege mai bine. Bine, pe de alta parte exista si un misto la adresa lui HON acolo, dar asta era de inteles, dat fiind ca discutam despre un clip care se vrea…umoristic!

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button