MORE

League of Legends, asa cum nu l-ai mai vazut pana acum!

Pregateste-te sa vezi League of Legends asa cum nu l-ai mai vazut pana acum! Nu, serios, tot ceea ce stiai despre LOL si despre cum vedeai un meci se va schimba dramatic dupa acest cinematic.

A New Dawn este noul cinematic League of Legends si schimba perspectiva fanilor asupra unui meci, si felul in care luptele se duc pe harti. In doar sase minute totul se transforma intr-un meci brutal, plin de sange si situatii tensionate, si mai ales, avem parte de o grafica si o animatie de exceptie. Riot au scos „tunurile” si au abordat acest clip intr-o maniera mai matura, mult mai realista, aratand ce inseamna o lupta intre campioni „in realitate”, plecand de la rani usoare si ajungand pana la moartea unui campion, dorind practic sa se delimiteze de imaginea de „joc pentru kinderi” pe care unii i-o atribuie.

„Dupa A Twist of Fate, am creat A New Dawn pentru a explora interpretarile campionilor si luptele brutale dintre echipe in moduri in care n-au mai fost vazute niciodata,”spune Riot. Chestie care putem spune este in ton cu ceea ce clipul arata, si au reusit asta cu brio! Seamana mai degraba cu un trailer de joc de la EA, decat cu ceva realizat de RIOT!

„Scopul acestui clip este de a imbogati universul League of Legends cu o distributie mai mare, mai diversa,” spune Rylan „Riotsilverfox” Davies in videoclip. „Cred ca este vorba despre conturarea personajelor, despre cine sunt ele, despre cum arata lumea in care traiesc. Cand joci acest joc, obtii o mica parte dintr-o poveste mult mai mare.”

Ce sa mai spunem… League o Legends a devenit brusc mult mai matur dupa acest trailer!

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button