Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

LawBreakers anunțat!

/
/
/
img

Noul joc al lui Cliff Bleszinski are un nume: LawBreakers. Detalii oficiale despre acest FPS multiplayer au fost făcute în sfârșit publice, alături de un trailer ce prezintă ideea generală a jocului.

LawBreakers te va pune în bătălii de 5 contra 5, pe câmpuri de lupta restrânse, cu acțiune intensă și gravitație variabilă. Conform poveștii, Luna a explodat, gravitația de pe Pământ a luat-o razna, iar dacă asta nu era deja destul de rău, au fost realizate arme ce pot manipula gravitația, ce sunt acum folosite de grupări criminale, numite Breakers. Opoziția lor se numește Law.

Jocul va combina stilul clasic de FPS de multiplayer frenetic, precum clasicul Unreal Tournament, cu ideea de clase de personaje. Fiecare personaj va avea câte două arme, ce variază foarte mult, de la lansatoare de rachete si puști, la lucruri mult mai SF, fiecare având o utilitate clară și fiind influențate de gravitația variabilă de pe hărți. Spre exemplu, trăgând cu o rachetă într-o zonă de gravitație scăzută te va face să zbori în spate. Nu este pericol că vei pica de pe hartă, ce ocazional este o insulă plutitoare, pentru că te vei putea repoziționa folosind ori un jetpack, ori un cârlig de escaladare.

Primele secvențe de gameplay din LawBreakers vor sosi vineri, iar jocul va fi disponibil de anul viitor.

[PCInvasion]


  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar