MORE

Lava A72 si A76 – Telefoane entry cu 4G

Lava a lansat doua telefoane entry care au suport pentru retelele 4G. Modelele A72 si A76 au fost lansate in timp ce modelul A89 a fost doar anuntat.

lava a76

Toate telefoanele vin echipate cu un procesor quad core de 1.5GHz si 1GB RAM. Modelul A72 are un ecran de 5 inch, o camera de 5MP, o baterie de 2500mAh si Android 5.1, cu posibilitatea de upgrade la Android 6.0 in viitor. Modelul A76 are o camera de 5MP, o baterie de 1850mAh si Android 5.1. Lava A89 care este si modelul de varf, va avea un pret de 90$. Telefonul va fi echipat cu o baterie de 2000mAh si o camera de 5MP. Din fabrica acesta vine cu Android 5.1, dar in viitor va primi actualizare la Android 6.0. Toate telefoanele suporta filmari HD si filmare in mod PiP.

[Sursa]

 

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button