GamingPC&ConsolesTech&IT

Larian anunță Divinity Fallen Heroes

V-au plăcut Divinity Original Sin și continuarea sa, dar ați vrut să fie ceva mai concentrate pe snopit în bătaie și mai puțin pe vorbăraie cu cei pe care ar trebui să îi snopești în bătaie?

Larian pare să vă fi citit gândurile, fiindcă tocmai ce a dezvăluit Divinity Fallen Heroes. Un soi de continuare pentru Divinity Original Sin 2, cu personaje comune și o poveste ce continuă de unde s-a terminat cea a jocului, dar fără a fi tocmai un RPG.

În schimb, Fallen Heroes abordează o structură similară cu cea a lui Dragon Commander, cu misiuni individuale pe care va trebui să le îndepliniți. Între misiuni veți putea să vă întoarceți la bază voastră, reprezentată de un vapor ce poate fi invocat în timpul luptelor ca suport de artilerie. Pe navă veți mai putea discuta cu personajele recrutate pe parcursul poveștii, veți putea să vă ocupați de echiparea lor, și veți avea de făcut alegeri care vor schimba direcția firului narativ.

Jocul va modifica oarecum rețeta gameplay-ului de bază pe partea de lupte, din moment ce mărește mărimea echipei de la patru la șase, va adăuga arme de foc, va include o nouă suprafață cu care se va putea interacționa în moduri amuzante, și în general promite să ofere o experiență diferită față de predecesorii săi.

Divinity: Fallen Heroes va putea fi jucat și în mod cooperativ, urmând să fie lansat nul acesta. De producția sa, în cazul în care vă întrebați, nu se ocupă doar Larian, ci și studioul Logic Artists, responsabil pentru Expedition Conquistador.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button