PC&Consoles

Lara Croft, Harley Quinn si Poison Ivy ajung in Street Fighter 5

Street Fighter 5 mai are nevoie de multa munca pana cand va fi jocul pe care Capcom l-a promis, aproape de parca l-ar fi lansat mai devreme decat trebuia, doar pentru ca modul de multiplayer sa fie deja disponibil pentru cei care urmeaza sa participe la EVO 2016 si sa se poata organiza un turneu. Cel putin modderii isi fac treaba si nu stau degeaba, adaugand „personaje” noi in joc.

Street Fighter 5 a primit doua personaje noi, sau mai bine zis, doua skin-uri alternative pentru doua personaje. Lucruri pentru care in mod triditional Capcom ne-ar fi pus sa platim, disponibile acum, gratuit.

Pentru cei care vor un joc in care Lara Croft sa se foloseasca mai mult e acrobatie in loc de arme, o pot transforma pe Cammy in celebra arheoloaga. Desigur, nu se aduc schimbari la modul de baza in care functioneaza personajul, dar arata surprinzator de mult ca Lara Croft in costumul sau de zapada din Tomb Raider Legend. Fisierele necesare pentru modificarea jocului sunt aici si necesita o alta modificare pentru a indeparta palaria lui Cammy.

Apoi, o avem pe Rainbow Mika, transformata in Harley Quinn, aratand destul de aproape varianta sa din desenul Batman, si avand pe post de partener de lupta pe Poison Ivy, ca parte din setul de atacuri speciale pe care le are R. Mika. Fisierele pentru modificarea aceasta sunt aici.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button