PCRSS PaginaDeMediaTECHTech&IT

Laptopurile Gigabyte sunt pregătite pentru orice situație și vin cu prețuri speciale!

Gigabyte este un nume foarte cunoscut în sfera pasionaților de tehnologie și calculatoare, însă puțini știu că producătorul are în portofoliul său și laptopuri. Iar astăzi vreau să aruncăm o privire peste unele dintre cele mai interesante modele, mai ales că sunt disponibile la promoție. Și în această perioadă, când plăcile video și componentele sunt foarte scumpe, un laptop devine o alternativă foarte bună.

Catalogul de laptopuri de la Gigabyte se împarte în două sub-branduri importante: Aero (construite pentru creatorii de conținut și profesioniști) și AORUS (gândite pentru cea mai bună performanță în gaming). O să vorbim puțin despre fiecare și o să vedem care sunt cele mai importante caracteristici ale fiecăruia. În plus, le vom compara puțin cu situația actuală a pieței, pentru a vedea dacă un laptop chiar poate înlocui un desktop in această perioadă neagră.

Aero 15″ – 17″ – Creativitatea începe aici!

Laptopurile din seria Aero sunt disponibile în două dimensiuni: 15.6″ și 17.3″. Acestea sunt gândite pentru un maxim de eficiență și vin dotate cu cele mai puternice componente de pe piață. Cele mai noi modele vin echipate cu procesoare Intel 11th Gen din seriile Core i7 și Core i9, care sunt acompaniate de soluțiile grafice NVIDIA GeForce RTX 3000 Studio. În plus, memoria RAM și stocarea vin în configurații dual, care îți permit fie să cumperi un laptop cu 32/64GB RAM, ori să îl îmbunătățești pe viitor. Același principiu se aplică și la stocare, având posibilitatea de a monta și SSD-uri NMVe PCIe Gen4.

Laptopuri Gigabyte Aero

Dar când vorbim despre productivitate și creare de conținut, automat trebuie să luăm în considerare și ecranul. Modelul Gigabyte Aero de 15.6″ vine dotat cu un panou 4K UHD AMOLED, în timp ce modelul mai mare (17.3″) are un ecran 4K UHD cu suport HDR și calitate de nivelul unui panou IPS. Ambele modele vin cu certificare Pantone pentru acuratețea culorilor și calibrare X-Rite Display Color direct din fabrică. Iar pentru a-ți oferi cea mai bună fidelitate audio, toate modelele sunt echipate cu tehnologia DTS:X Ultra Audio.

Calitatea construcției este un alt factor pe care trebuie să-l luăm în considerare, iar Gigabyte a pus accent mare pe răcire. Astfel, componentele vor fi mereu reci datorită sistemului de răcire WINDFORCE Infinity. În combinație cu șasiul robust și arătos, face din Gigabyte Aero o alegere demnă de luat în considerare atunci când îți cauți un laptop pe care să lucrezi.

Laptopuri Gigabyte Aero

AORUS 17X Deluxe Limited Edition – Gaming la superlativ

Știu că iubiți jocurile, la fel de bine pe cât știu că o placă video a devenit o cheltuială mult prea mare pentru unii dintre voi. Unde acum un an îți cumpărai un întreg PC foarte puternic pe la 10.000 de lei, în realitatea tristă a lui 2021 abia dacă îți iei un RTX 3080 la banii ăștia; desigur, dacă-l găsești în stoc. Și așa, mulți oameni au ales să se orienteze spre alte soluții, iar laptopurile de gaming s-au bucurat de un avânt puternic. AORUS 17X Deluxe Limited Edition este o propunere foarte bună, oferind cam cea mai bună performanță pe care o poți stoarce dintr-o platformă mobilă, dar la un preț ceva mai ușor de digerat.

Noul laptop de gaming de la Gigabyte vine dotat cu cele mai tari specificații disponibile pe piață în acest moment:

  • Procesor Intel Core i9-11980HK
  • Placă video NVIDIA GeForce RTX 3000 Max-Q
  • Ecran FullHD la 300Hz cu acoperire 100% a spectrului de culoare sRGB
  • Tastatură mecanică slim cu switch-uri OMRON și iluminare RGB
  • Design futurist cu o răcire adecvată
  • Panou I/O bogat care iți permite să conectezi cam tot ce ai nevoie
  • Un panou de control avansat din care controlezi fiecare aspect al laptopului

Nu cred că are rost să intru în specificații tehnice, mai ales că știm deja la ce ne putem aștepta. Mai important mi se pare să vorbim despre caracteristicile unice, precum aspectul și răcirea lui AORUS 17X Deluxe Limited Edition. Estetica este inspirată de mașinile de curse, iar șasiul este brăzdat cu lumini care îți permit să personalizezi laptopul așa cum dorești. Nu încearcă să fie foarte subțire, însă pentru componentele pe care le adăpostește prefer oricând un model mai gros și cu o răcire eficientă, decât o carcasă super slim care se supraîncălzește.

Laptopurile Gigabyte sunt disponibile la ofertă!

Poate că ești în căutarea unui sistem nou pentru munca de acasă sau pentru gaming, dar prețurile componentelor (cu precădere ale plăcilor video) ți-ar lăsa o gaură prea mare în buget. Iar unde un PC cu Intel Core i9 și RTX 3080 ar fi costat vreo 10.000-12.000 de lei într-un scenariu ideal, acum suma aceasta o vei plăti doar pe soluția grafică. Gigabyte încearcă să-ți ofere o variantă bună, care nu te va obliga să plătești prețurile umflate din această perioada și îți oferă cât mai multă performanță pentru suma cerută.

Un exemplu bun este Gigabyte AERO 15, care este disponibil la eMag la prețul de 15.499 de lei și îți oferă un procesor Intel Core i9-10980HK, placă video NVIDIA GeForce RTX 3080, 64GB RAM, un SSD de 1TB, ecran 4K OLED și Windows 10 pre-instalat. Iar când pui toate specificațiile în balanță, realizezi că prețul nu este exagerat, mai ales că toate aceste caracteristici vin într-un format mic care îți permite să-ți iei mereu munca și jocurile favorite după tine.

Pentru a vedea întreaga gamă de laptopuri Gigabyte, puteți accesa pagina oficială a producătorului, iar dacă sunteți interesați să cumpărați unul dintre modelele despre care am vorbit astăzi, puteți arunca o privire peste campania de pe eMag, unde toate laptopurile sunt disponibile la prețuri reduse și vin și cu o extra-reducere de 100 de lei prin intermediul unui cod pe care-l adăugați la comandă.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button