Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Laptopul cu ecran 8K, in curand pe piata?!

/
/
/
/
image
img

Analistii sustin ca mai avem de asteptat circa un an pana la lansarea pe piata a primului laptop cu ecran… 8K! Probabilitatea este destul de mare, scrie presa de specialitate, amintind ca recent a fost aprobata o tehnologie revolutionara care sa faciliteze productia ecranelor cu rezolutie 8K pentru laptopuri.8K

Este vorba despre tehnologia „Embedded DisplayPort 1.4a”, cea mai noua versiune a standardului 1.4 (introdus in februarie 2013). Versiunea 1.4a a portului integrat poate rula bitii la 8,1 GB/s per lane si poate fi divizata in doua sau patru segmente de ecran. De asemenea, ea poate suporta o rezolutie de 8K (7680 x 4320) la 60 Hz si 4K la 120 Hz cu 10-bit color.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

4 Comments

  1. sa vedem ce placa grafica o sa le duca rezolutia aia. E echivalentul a 4 monitoare 4k sau 16x1080p. probabil o sa fie bun doar pentru edidat fotografii, ca daca o sa vrei sa joci ceva la rezolutia aia o sa ai 1 frame pe minut :))

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar