Telefoane

Laptop Toshiba Qosmio X70-A-12U – O optiune viabila pentru cei care vor sa joace… in deplasare!

Toshiba Qosmio X70-A-12U este un laptop de gaming, dotat cu un ecran cu o diagonala de… 17.3 inch! Performantele acestui dispozitiv pot satisface exigentele oricarui utilizator, avand un procesor quad core Intel i7 4700MQ. Pentru ca este un laptop de gaming, notebookul beneficiaza si de o placa video dedicata de la Nvidia, un GTX 770M, cu o memorie de dedicata de 3GB VRAM GDDR5. Laptopul „se ajuta” si de tehnologia Nvidia Optimus, care optimizeaza consumul de curent. Memoria RAM poate ajunge pana la o capacitate de 32GB, pentru ca laptopul beneficieaza de patru sloturi pentru memorie, iar pentru stocare puteti monta doua HDD-uri sau doua SSD-uri, sau un HDD si un SSD, dupa preferinte. In plus, acesta mai are un slot mSATA in care puteti adauga un SSD de 256GB.

Ca si conectica avem patru porturi USB 3.0, doua dintre ele avand si functia de Sleep and Charge. Ecranul beneficieaza de un panou cu o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli. Pe partea dreapta a laptopului se gasesc doua mufe jack, una pentru casti si una pentru mcirofon, doua porturi USB, o mufa HDMI, una VGA, grila pentru evecuarea aerului cald si mufa pentru incarcare, iar in partea stanga avem portul LAN, inca doua USB-uri si… o untitate optica blue ray! De sunet se ocupa patru difuzoare cu o putere de totala de 6W, iar calitatea sunetului redat a fost peste asteptari. Tastatura este placuta la atingere, responsiva, iar tastele sunt luminate in rosu. Intensitatea luminoasa poate fi setata in doua trepte sau inchisa de tot. Touchpadul este suficient de mare si raspunde bine la comenzi. Per ansamblu laptopul este robust si performant, si o optiune viabila pentru cei care vor sa joace… in deplasare! Acest model poate fi achizitionat de la Emag.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Back to top button