Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Laptop MSI cu tastatura… mecanica!

/
/
/
/
image

Cand folosim un laptop pentru a ne juca, trebuie sa renuntam la destule lucruri, ca de exemplu la tastatura noastra mult iubita de acasa; de multe ori trebuie să ne descurcam cu taste subtiri, plate care nu se compara cu o tastatura… „normala”. Dar cand vine vorba despre noul GT80 Titan de la MSI, altfel stau lucrurile. ”Monstrul” de 18 inch are spațiu pentru o tastatură mecanică cu switch-uri Cherry MX Brown. Si asta nu ar trebui doar să se simtă mai bine sub degete, ci si reactioneaza mult mai bine in timpul „ luptelor” virtuale. Numpad-ul  nu are același tratament, desi este ingenios ascuns in zona de trackpad pentru a economisi spațiu.

 Compania insa nu a precizat cand va fi disponibil laptopul, un preț sau alte specificatii suplimentare. Dar nu este greu sa observam zona difuzorului Dynaudio si sa oftam. De asemenea, este rezonabil să presupunem că un laptop ca acesta, atat de performant va avea si  un  preț pe masura, fiind pana la urma  un desktop replacement… în toate sensurile!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

3 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar