TECH

Sigur aveai nevoie de asta: lansatorul de mingi pentru caine…

Sigur aveai nevoie de asta: lansatorul de mingi pentru caine. Ce e inutil dar absolut necesar? Evident, lansatorul de mingi pentru caini E.ziftech de la E.zicom.

E de ajuns sa puneti o minge in dispozitiv, pentru ca in 2 secunde acesta sa o arunce la o distanta de 3, 6 sau 9 metri. Mai mult, daca se ingroasa gluma, E.ziftech poate sa arunce si doua mingi deodata.

E.zicom, brandul care dezvolta aruncatorul, ii asigura pe posesorii de animale de companie ca acestea vor invata foarte repede sa se foloseasca de E.ziftech. Echipamentul poate fi plasat oriunde în casă sau în grădină. Are o inaltime de 20 – 22cm, poate functiona si p baterie si costa cam 130 de Euro.

Urmariti in video-ul de mai jos cum functioneaza:

https://youtu.be/F0fpjL8KtNg

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button