MORE

Lansarea Oculus Rift va avea loc in vara lui 2015

Te-ai intrebat cand va „iesi” o versiune finala a lui Oculus Rift? Ei bine, lansarea Oculus Rift va avea loc in vara lui 2015. Asta dupa ce au existat 2 versiuni beta si o adaptare pentru mobile.

Probabil ca multi sunt satui sa cumpere versiuni „blocate” intr-un demo sau aproape utilizabile pentru Oculus Rift. Tehnologia exista, din pacate aplicabilitate inca nu, asta pentru ca un asemenea produs trebuie verificat din toate punctele de vedere, astfel ca versiunea finala sa fie gata pentru piata de desfacere. Lucru care se va intampla in vara anului 2015, asta daca cei de la TechRadar au dreptate. Sursa spune ca noua casca virtuala de la Oculus se va lansa intr-o versiune pentru consumatorii de rand intr-o varianta Public Beta, asa cum se intampla si cu MMO-urile sau jocurile cu un puternic element Multiplayer. Astfel, cei care achizitioneaza un Oculus in vara lui 2015 vor trebui sa se grabeasca, fiind un numar limitat de unitati disponibile pentru acest Beta Public, mai mult, toate dispozitivele vor fi vandute prin Oculus si nu prin magazinele virtuale, astfel, o problema va fi si regiunea in care produsul va fi livrat.

Co-fondatorii Oculus, Palmer Luckey si Nat Mitchell au declarat pentru Eurogamer ca incepand cu aceasta luna, versiunea finala va avea cateva imbunatatiri, precum rezolutie mai mare a ecranului, refresh rate de 90Hz sau mai mare, iar pretul va fi undeva intre 200 si 400 de dolari, ceea ce nu este mult, avand in vedere ca un monitor de gaming high-end este cam in acelasi pret.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button