GamingPC&ConsolesTech&IT

Lansarea lui Red Dead Redemption 2 pare a fi un dezastru pe PC

Sper că vă plac erorile

Red Dead Redemption 2 a fost lansat pentru PC în această după-amiază, iar mulți de oameni se uită și se întreabă nedumeriți ce exact trebuie să facă pentru a-l juca.

Varianta de PC a jocului nu pare să funcționeze în acest moment, din moment ce launcher-ul Rockstar Games crapă și afișează o eroare în momentul în care Red Dead Redemption 2 este lansat în execuție. La această oră încă nu există o soluție pentru această problemă, recomandarea tipică a internetului „scoate antivirusul” ne având efect.

Aceasta nu este singura eroare ce și-a făcut apariția, contul de Twitter al celor de la Rockstar fiind plin diverse alte exemple, precum refuzul jocului de a își activa licența.

Problema cu siguranță este una neplăcută pentru cei care sperau să îl joace de astăzi, precum prietenii noștri de la PC Garage, ce au organizat un live-stream cu ocazia lansării jocului. Din nefericire, au trebuit să petreacă două ore încercând să își dea seama de ce acest joc nu funcționează, fără sorți de izbândă.

Rockstar cu siguranță nu și-a câștigat fani astăzi, iar launcher-ul său nu va primi prea multă iubire din partea publicului. Deocamdată de la companie avem parte doar de tăcere.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button