GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Lansarea lui Red Dead Redemption 2 a generat 725 de milioane de dolari

În cazul în care vă întrebați de ce nu au prea fost lansate jocuri aceeași săptămână cu Red Dead Redemption 2, Rockstar vine acum cu o explicație.

Pe parcursul a trei zile, Red Dead Redemption 2 a reușit să genereze nu mai puțin de 725 de milioane de dolari în vânzări, la nivel mondial. Aceasta este a doua cea mai mare lansare a unui produs de divertisment, întrecând lansarea a cam fiecărui film făcut vreodată, și venind doar în urma lui GTA 5 în clasament, care a generat 1 miliard de dolari în primele trei zile. Astfel se adeveresc estimările analiștilor care considerau că RDR2 nu se va vinde la fel de bine ca GTA 5. Jocul a stabilit recorduri și de precomenzi, iar pe Playstation Network a fost chiar cel mai vândut joc în ziua lansării din istoria rețelei.

Cert este că Red Dead Redemption 2 va continua să se vândă extrem de bine pe parcursul următoarelor luni, în special după ce va fi lansată și componenta on-line, care cu siguranță va atrage atenție multă. Și dacă va fi la fel de bine îngrămădită cu micro-tranzacții precum GTA Online, atunci jocul va genera multe, multe miliarde pentru Rockstar. Poate suficient de mult cât compania să nu mai simtă nevoia să pună căluș la gura angajaților nemulțumiți că trebuie să lucreze și 100 de ore pe săptămână.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button