PC&Consoles

Lansarea lui Pokemon GO din Japonia a fost amanata … inca putin

Pokemon GO a avut parte de o lansare usor speciala, fiind lasat la apa in cateva regiuni, Niantic mizand pe doua lucruri: Numarul de fani extrem de mare ai francizei Pokemon si faptul ca infrastructura serverelor va putea sustine jocul online. Acesta se pare ca este motivul pentru care Pokemon GO nu a fost lansat in mai multe teritorii.

Pana in acest moment, jocul s-a bucurat de o lansare in Statele Unite, UK, Noua Zeelanda, Germania, Australia si alte 18 tari. Dar despre o lansare in patria mama a seriei inca nu s-a auzit nimic. Cel putin pentru moment.

Cu toate ca Pokemon este o proprietate de origine japoneza, lansarea versiunii pentru Japonia a tot intarziat sa apara, gamerii intrebandu-se ce fac Nintendo si Niantic in aceasta privinta. Ei bine se pare ca acestia au primit un raspuns intr-un final.

Potrivit CEO-ului Niantic, John Hanke, serverele din Japonia nu sunt destul de performante incat sa sustina jocul.

„In prezent, serverele nu au destula putere de procesare in Japonia pentru a sustine jocul. Lucram din greu cu partenerii nostri din Japonia pentru a pune pe picioare o serie de servere pentru a sustine cererea pentru acest joc odata ce ajunge online. ” A declarat John Hanke pentru Forbes.

Pana la urma cand se vor alatura si japonezii in mod oficial acestei curse nebunesti numite Pokemon GO? Ei bine, intr-un viitor apropiat, cel mai probabil pana la finalul acestei luni.

[Forbes]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button