PC&Consoles

Lansarea lui Nintendo Switch s-ar putea sa coincidă cu un nou joc Mario

O noua serie de zvonuri despre Nintendo Switch se pare ca au ajuns pe internet, japonezii lucrand la un nou joc Mario care se pare ca va avea mai multa explorare decat Galaxy si 3D world combinat.

De mentionat ca aceste informatii sunt inca in stadiul de zvon, iar veridicitatea lor nu a fost verificata inca, din acest motiv ne sfatuim cititorii sa trateze aceasta stire ca atare, fiind necesara o privire critica.

Potrivit leak-urilor, Super Mario Switch este mult mai aproape de finalizare decat se credea initial. Atat de aproape de finalizare este, incat s-ar putea sa fie vorba de un titlu de lansare.

Daca analizam atent, un joc Mario important nu a mai iesit de mai bine de patru ani de zile, iar echipele care traditional au lucrat la jocurile instalatorului nu prea au miscat in ultima vreme. Logica ar dicta ca acestia lucreaza de zor la un nou titlu Mario, care sa conincida cu lansarea Switch. Emily Rogers se prea poate sa fie aproape de echipa de dezvoltare, dar pana la urma discutam de o companie care in general s-a bazat pe aventurile instalatorului pentru a vinde unitati.

Adevarul este undeva la mijloc, dar daca Nintendo il muta pe Mario intr-o lume deschisa, s-ar putea sa vedem o evolutie a seriei si a instalatorului italian.

 

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button