PC&Consoles

Lansarea în China a lui CS:GO dă indicii că jocul va trece le Source 2

Săptămâna aceasta Valve a făcut anunțul oficial că CS:GO va fi disponibil in China. Putea fi jucat până acum în națiune, dar nu prea avea parte de suport oficial, de servere locale și toate cele, dar asta se va schimba de acum înainte.

Primul test al jocului va avea loc pe 18 aprilie, pe servere cu tick de 128, iar în timpul prezentării pe una din fișe și-a făcut apariția o mențiune motorului grafic Source 2.

Conform traducerii, CS:GO va trece la Source 2 și va primi o „interfață panoramică”, ceea ce probabil se referă la suport pentru formatul 21:9, care a tot generat plângeri din partea comunității de câțiva ani de zile. Nu este clar când această schimbare va avea loc, mai jos fiind trecută și vara acestui an ca o dată de lansare pentru următoarea operațiune a jocului. Merită menționat că nu am putut verifica validitatea traducerii.

Dar dacă se adeverește, atunci peste câteva luni vom avea prima operațiune de după un an de pauză și poate tranziția la Source 2. Absența conținutului nou pentru atât de mult timp ar putea fi un semn că Valve a tot lucrat la varianta nouă a jocului. Asta sau erau prea ocupați adăugând pălării în CS:GO

[PVPLive]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button