TECH

Lansarea dispozitivului HomePod ar putea avea loc foarte curând

După ce s-a confruntat cu o întârziere la sfârșitul anului trecut, un nou raport susține că primele comenzi ale dispozitivului inteligent HomePod de la Apple au început să fie trimise de la partenerii din lanțul de aprovizionare.

Taipei Times anunță că furnizorul Inventec a început un transport limitat de un milion de boxe către Apple. La inceputul acestei luni, analiza de la GBH a prezis ca HomePod va fi lansat în 4 până la 6 săptămâni, aliniindu-se la aceste zvonuri.

Inventec este unul dintre cei doi furnizori care fabrică HomePod la lansare, alături de producătorul Hon Hai Precision Industry. Toamna trecută, s-a raportat că cele două companii ar împărți producția în mod egal. În noiembrie, Apple a luat decizia de a amâna lansarea HomePod-ului la începutul anului 2018, declarând că „au nevoie de puțin mai mult timp” înainte ca dispozitivul să fie gata. Taipei Times dă vina pe reglajele de software ca fiind cauza principală a întârzierii:

Întârzierea lansării HomePod a fost cauzată de reglajele fine ale integrării software-ului cu hardware-ul, a declarat o altă sursă din industrie care a refuzat să fie numită din cauza sensibilității problemei.

Pornirea lentă a HomePod a dat altor producători luxul de a-și comercializa difuzoarele inteligente. Consumer Electronics Show din acest an a fost plin cu produse concurente oferite de Google Assistant și Amazon Alexa, deși analiștii susțin că cele două companii ar putea pierde bani cu aceste difuzoare. Produsele impresionante de la alți producători pot face din HomePod o vânzare mai puternică în ochii consumatorilor din Statele Unite, dintre care 37% sunt de așteptat să dețină un speaker inteligent până la sfârșitul anului.

Apple nu a dezvăluit încă o dată exactă când vor începe să accepte comenzi pentru HomePod.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button