Știri IT

Uncharted 4: A Thief’s End va fi lansat la Media Galaxy Orhideea

Seria Uncharted este una dintre cele mai cunoscute si profitabile francize ce poposeste exclusiv pe consola celor de la Sony, creatia celor de la Naughty Dog facand valuri si primind laude atat de la fani, cat si de la critici inca de la primul titlu. Uncharted 4 este ultimul joc produs de catre studio, iar acesta se bucura de o lansare, marți 10 mai, ora 18:00 la Media Galaxy Orhideea.

Acțiunea se petrece la trei ani după evenimentele din Uncharted 3: Drake’s Deception, unde Nathan Drake a lăsat în urmă vechea lui viața. Nu durează mult până când destinul îl aduce pe același drum atunci când fratele său revine pentru a-i cere ajutorul, oferindu-i lui Drake o aventură pe care nu o poate refuza.

În căutarea comorii pierdute a căpitanului Henry Avery, Sam și Drake ajung în adâncul pădurilor din Madagascar pentru a găsi Libertalia, colonia pierdută a piraților. Uncharted 4: A Thief’s End duce jucătorii într-o călătorie în jurul lumii, prin junglă, munți acoperiți de zăpada și orașe pierdute, pentru a căuta averea căpitanului Avery.

Jocul este unul dintre cele mai asteptate titluri de anul acesta de pe Playstation 4, Sony si respectiv divizia lor de gaming Playstation punandu-si mari sperante in acest joc. Este posibil sa devina unul din bestseller-ele Playstation 4 in scurt timp, cel mai probabil gasindu-si loc in casele a milioane de gameri,

 

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button