MORE

Lansare Huawei Watch-intersectia dintre clasic si modern

Huawei Watch este cea mai noua aditie in portofoliul companiei, odata cu lansarea acestui produs, Huawei doreste sa se impuna pe piata de ceasuri inteligente cu un produs elegant care sa se potriveasca oricarei tinute, atat sport cat si una eleganta.

Designul acestui ceas a fost inspirat de ceasurile traditionale, Watch avand o forma rotunda cu un buton in partea dreapta care serveste functiei de back. Acest ceas are functii si o constructie premium. Sticla ce protejeaza ecranul este din safir, un material cunoscut pentru rezistenta sa in timp la zgarieturi si socuri. Ecranul este unul performant de tip AMOLED care are o diagonala de 1.4 inch si o rezolutie de 400×400 pixeli. Acest lucru se poate traduce printr-o densitate extrem de mare de 286ppi, ceea ce inseamna ca este cu mult peste restul ceasurilor cu Android Wear existente pe piata.

Performanta este oferita de un  procesor rapid de tip quad core produs de catre Snapdragon care ruleaza la o frecventa de 1.2GHz. Pe langa acest procesor, ceasul dispune si de o memorie RAM de 512MB si o stocare de 4GB. Din punct de vedere al conectivitatii, acesta are o serie de senzori ce masoara pulsul, pasii, distanta parcursa si multe alte activitati. In plus ceasul are WiFi integrat si totodata este compatibil atat cu Android, cat si cu iOS.

In ceea ce priveste protectia, ceasul are certificat IP67, lucru care confirma rezistenta la praf si apa. Fiind un ceas inteligent evident ca interfata poate fi schimbata, acesta avand 40 de fete presetate. Una dintre functiile interesante este Google Now care va afiseaza continutul de interes precum stiri, sau daca sunteti in oras cu masina, acesta va poate arata cel mai apropiat loc de parcare. Odata conectat la telefon, puteti opta pentru a primi notificarile pe ceas precum mailurile sau apelurile primate, inclusiv agenda si calendarul dumneavoastra.

Bateria are o capacitate de 300mAh iar autonomia este de aproximativ 24 de ore cu un nivel de luminozitate crescut. Timpul de incarcare este extrem de scurt, bateria fiind incarcata 80% in doar 45 de minute.

Ceasul are curele interschimbabile si puteti atasa atat curele cu o latime de 18, dar si de 21mm. In acest moment ceasul are un pret recomandat de 450$.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close