Tech&ITRSS PaginaDeMedia

Ce o să lanseze Apple în cadrul evenimentul de pe 14 Septembrie 2021?

Apple ne-a anunțat că pe dată de 14 Septembrie 2021 va găzdui evenimentul anual de lansare. Ca de fiecare dată, oamenii încep să își dea cu presupusul referitor la ce o să lanseze compania, iar numele pe care-l regăsim pe buzele tuturor este iPhone 13. Dar pe lângă o nouă serie de telefoane, care este inevitabilă în acest punct, am putea vedea și un noi modele de ceasuri și căști.

iPhone 13 ar mai putea întârzia

Deși Apple ne-a obișnuit cu lansări de telefoane în luna Septembrie, anul trecut prezentarea lui iPhone 12 a fost amânată până în Octombrie din cauza pandemiei. Ținând cont că situația încă nu s-a rezolvat, există o șansă ca noua serie de iPhone-uri să vină ceva mai târziu. Chiar și așa, compania mai are de prezentat noile versiuni de MacBook Pro și iPad, deci sunt sigur că vom vedea cel puțin una sau două lansări interesante in cadrul evenimentului care va avea loc peste câteva zile.

Cât despre noul iPhone, știm deja câteva informații, iar zvonurile vorbesc despre un design similar cu cel al generației actuale, alături de un notch mai mic, ecrane mai rapide și conectivitate 5G. O schimbare la față ceva mai însemnată am putea vedea în cazul lui Apple Watch. Ceasurile producătorului au același aspect încă de la prima generație lansată în 2015, astfel un redesign nu ar fi deloc rău.

Apple M1X ar putea fi un upgrade major

La fel de bine am putea face cunoștință cu Apple M1X, versiunea îmbunătățită a primului procesor de laptop lansat vreodată de compania americană. Acesta promite performanță îmbunătățită, iar zvonurile vorbesc despre o schimbare și pe partea de nuclee. În loc de patru nuclee high-performance și patru energy-efficient, noua versiune a procesorului ar putea avea opt nuclee high-performance și doar două „slabe” care să ajute la autonomie.

Ne mai depsart câteva zile de data cea mare, când Apple va găzdui evenimentul de lansare în format video. Dacă vreți să urmăriți livestream-ul, o puteți face direct pe site-ul companiei. Dar dacă nu puteți, sau nu aveți răbdarea necesară, nu vă faceți griji: o să revenim după eveniment cu un coverage complet.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button