Gaming

Lab Zero se gandeste la buzunarul jucatorilor de fightere

Sa dai o avere pe un fight stick are sens doar in cazul in care ai de gand sa il folosesti pentru luni sau chiar ani intregi intr-un joc de tip fighting, dar sa cumperi unul nou pentru fiecare generatie noua de console te cam costa… destul de mult.

Din fericire, Lab Zero Games, developer-ul jocului Skullgirls Encore, colaboreaza cu John „Cowboy” Bellomy de la Naughty Dog pentru un nou driver care va face unele fighting sticks pentru PS3 compatibile cu titluri PS4. Lab Zero CEO Peter Bartholow a declarat pentru Polygon că „orice stick care este citit ca un gamepad USB generic sau joystick va funcționa”, explicând că asta se referă la TES MadCatz și „alte branduri mai mici și la opțiuni personalizate, cum ar fi board-urile GodLike Controls’ Cthulhu.”

Driverul nu este suportat oficial de Sony, dar Lab Zero va permite altor dezvoltatori sa utilizeze si sa adapteze driverul pentru propriile lor titluri, atât timp cât impart munca lor cu Lab Zero. Bartholow a explicat că echipa „crede că e mai bine pentru consumator și industrie” ca banii sa se indrepte spre noi jocuri, în loc sa mearga spre înlocuirea fighting stick-urilor cu fiecare generație de console. Lab Zero intentioneaza sa aiba compatibilitatea fighting stick-ului de PS3 gata pentru atunci cand vor lansa Skullgirls Encore pentru PS4 si Vita in 2015.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button