MORE

La QuakeCon donezi sange pentru…The Evil Within!

Probabil intr-una dintre cele mai nobile campanii, gamerii ce vor merge acest an la QuakeCon vor putea dona sange in schimbul unor bunuri si produse promotionale The Evil Within. Donatorii pot sta linistiti, avand in vedere ca sangele lor nu se va duce pe apa sambetei, nefiind doar o campanie de publicitate mai traznita, ci toate unitatile de sange recoltate vor ajunge la Crucea Rosie Americana.

Toate aceste informatii au fost anuntate pe blogul oficial al celor de la Bethesda, evenimentul avand loc intre 18 si 19 iunie intre orele 11 AM si  05 PM la Hotelul  Hilton Anatole din Dallas, iar toti donatorii trebuie sa aiba o varsta minima de 17 ani. Toti participantii la recoltarea sangelui vor primi cate un „goodie bag” The Evil Within.

Aceasta initiativa pare sa fie una extrem de benefica pentru cei de la Crucea Rosie, lunile de vara fiind mai putin „prolifice” la capitolul donatori de sange, si cu ceea ce vor recolta la QuakeCon vor putea salva niste vieti. Nu putem decat sa salutam cordial initiativa celor de la Bethesda Softworks si sa ii aplaudam. Poate ca in curand vom incepe sa vedem si pe la noi asa ceva!

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button