Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

LA Noire revine, cu suport pentru VR

/
/
/

Mai țineți minte LA Noire? Acel joc despre detectivi din anii ’40 ce avea animații faciale excepționale? Eh, jocul va avea în curând parte de o renaștere.

Rockstar Games a dezvăluit că LA Noire va avea parte de o relansare pentru generația nouă de console, și chiar pentru VR. Noua variantă va fi disponibilă din ziua de 14 noiembrie pentru Playstation 4, Xbox One și chiar pentru Nintendo Switch. Aceste versiuni vor avea parte de texturi ceva mai bună, iluminare superioară și vor funcționa nativ în rezoluția de 1080… nu bag mâna în foc să fie adevărat pentru Switch. Consolele mai noi vor avea chiar suport pentru 4K.

Varianta de realitate virtuală nu va fi tocmai același joc, ci o creație special gândită pentru VR, menită să ofere o serie de cazuri pe care le puteți rezolva folosind un HTC Vive. Această ediție a lui LA Noire nu are încă o dată de lansare.

Și dacă vă întrebați de ce cumva jocul este relansat acum, chiar dacă n-a lăsat un impact prea mare asupra culturii cât să necesite o variantă nou, răspunsul este simplu. Dezvoltarea sa a fost foarte scumpă.

[Eurogamer]

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar