PCRSS PaginaDeMediaTECHTech&IT

La IFA 2018 Acer a prezentat noi sisteme de gaming Predator și un laptop de gaming inedit

La IFA 2018 Acer a reușit să aducă iarăși ceva care să atragă ochii lumii la IFA pe segmentul de gaming, sub forma noului laptop de gaming Predator Triton 900. Dar si un scaun de gaming..cel mai ever tare!

Compania celebră până acum pentru realizarea de laptop-uri imense a decis să ia o altă abordare de această dată, realizând un laptop de gaming convertibil. Acest sistem dispune de un ecran 4K, cu suport pentru G-Sync, ce poate fi mutat după bunul plac în ce poziție credeți că este mai potrivită pentru voi, sau poate fi rotit pentru a fi folosit ca pe o tabletă. Sistemul mai dispune de o tastatură mecanică low profile și un numpad LCD care poate fi folosit și pe post de trackpad. Acer nu a prezentat alte detalii despre sistem, așa că nu vă pot spune ce procesor are, ce placă video Nvidia folosește, cât va costa sau când ar putea sosi pe piață.

Sunt ceva mai multe informații însă despre sistemele de gaming desktop și stațiile de lucru.

Sistemul Predator X este o namilă construită în jurul unui plăci de bază cu două procesoare Xeon și suport pentru atât de mult RAM încât nu a fost specificată cantitatea, doar că are 12 slot-uri care pot fi populate cu memorie ECC. Nu au fost anunțate alte detalii, dar considerând că sistemul ar putea avea în jur de 56 de nuclee fizice, nu cred că ar fi nevoie de prea multe alte explicații deocamdată.

Veți avea în curând al dispoziție Predator Orion 9000, care dispune de un procesor i9 Extrem Edition cu răcire lichidă, folosind sistemul IceTunnel 2.0, până la 128GB de RAM și 32GB Optane de accelerare a stocării. Veți putea îngrămădi până la șase drive-uri, așa că nu încape vreun dubiu că nu veți avea suficient spațiu de stocare. Pe partea video veți avea de ales între generația Nvidia Pascal de plăci grafice, de al 170 până la 1080T i, sau noua generație Turing, cu RTX 2080 și 2080 Ti. Nu am detalii despre preț, dar îmi imaginez că nu va fi mic.

Sistemul Predator Orion 5000 este ceva mai „modest” fiind echipat cu un Intel Core i7 8700K sau cu un Ryzen 7 2700X, până la 64GB de RAM cu patru drive-uri de stocare și 32GB de memorie Intel Optane. Procesorul dispune iarăși de răcire de tipul IceTunel 2.0, iar placa video poate fi iarăși din seria Pascal, sau un RTX 2080. Nu este disponibilă o variantă cu 2080 Ti.

În cele din urmă, cel mai modest model este Predator Orion 3000. Acesta dispune de un procesor Intel i7 8700K, până la 64GB de RAM cu 32GB de memorie Optane, doar două unități de stocare și plăci video doar din seria Nvidia Pascal, de la GTX 1050 până la 1080.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button