GamingPC&ConsolesTech&IT

La doi ani de la lansare, No Man’s Sky adună din nou hype în jurul lui

No Man’s Sky primește o actualizare semnificativă în această lună, dar acesta nu va singurul lucru nou care se va adăuga la conținutul ambițiosului titlu de explorare sci-fi. În plus față de următorul mare update „Next”, dezvoltatorul Hello Games a dezvăluit că intenționează să continue să sprijine jocul cu noi provocări și conținut în fiecare săptămână.

Într-un interviu acordat redacției IGN, creatorul jocului No Man’s Sky, Sean Murray, a dezvăluit că studioul va lansa conținut nou pentru No Man’s Sky săptămânal, în urma lansării următoarei actualizări. Acest conținut, spune Murray, este „nu o chestie de gen lootbox, nu este vreo microtransacție, este 100% gratuit” și va consta în noi misiuni și evenimente pentru comunitatea de jucători.

Prima dintre aceste actualizări săptămânale este programată să fie lansată săptămâna următoare, care va fi disponibilă pentru PS4, Xbox One și PC pe 24 iulie. Hello Games nu a anunțat la ce fel de misiuni se pot aștepta jucătorii, dar IGN raportează că acestea vor se concentreze mai mult pe explorare. Jucătorii care participă la misiuni și evenimente vor fi recompensați cu obiecte în joc.

Înainte de actualizare, Hello Games va lansa, de asemenea, un nou site Web Galactic Atlas. Acest lucru va permite jucătorilor să vizualizeze evenimentele din joc pe Galaxy Map și să își creeze propriile puncte de interes pentru a conduce alți jucători în locațiile lor preferate. Site-ul Galactic Atlas este deja lansat și îl puteți accesa aici.

Actualizarea ulterioară a aplicației No Man’s Sky va introduce în joc o serie de caracteristici frecvent solicitate. Cea mai mare dintre acestea este suportul multiplayer, care permite jucătorilor să formeze o mică echipă cu prietenii sau cu alți membri aleatori ai comunității și să exploreze universul împreună. În plus, actualizarea adaugă o perspectivă third person, capacitatea de comandă a navelor plus o combinație de îmbunătățiri vizuale și de gameplay.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button